Krijg Meer Volgers Op Instagram

Instagram-Volgers-Kopen

Hoe krijg je meer volgers op Instagram? Dat heb je jezelf vast eens afgevraagd. Er is niet een specifieke manier om het aantal volgers te vergroten. Hieronder zullen diverse succesvolle manieren volgen.

- Het eerste is door andere foto’s te liken.

Wanneer je veel foto’s van bijvoorbeeld kennissen, vrienden maar ook van onbekenden liked, is de kans groot dat diegene jou gaat volgen. Een makkelijke manier om aan nieuwe foto’s te komen om te liken is door middel van de ‘verken’ pagina in de Instagram App.  Vaak zijn het foto’s die door de mensen die jij volgt zijn geliked. Wanneer een persoon zelf veel volgers heeft, dan is de kans groter dat hij of zij jou ook terug volgt.

Je kan ook op interesse zoeken. Dit doe je door een hash tag in te voeren bij de zoekfunctie.

Als je veel van de natuur houdt, kan je hash tag #natuur (of in het engels #nature) proberen. Er zullen gelijk foto’s naar boven komen die ook gebruik maken van deze hash tag.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de hash tags te vervormen. Zo kan je de hashtag #volgmij (of in het engels #followme) doen. Als mensen dan op die hash tag zoeken, zien ze jouw foto of video.

Maar het liken van andermans foto’s is niet de enige optie.

Zo kan je jouw posts ook een stuk aantrekkelijker maken door er naast een foto ook wat tekst bij te zetten. Denk hierbij aan een kleine uitleg over de foto die je plaatst, gebruik hash tags die gerelateerd zijn aan jouw post of mention jouw vrienden onder jouw post.

Naast een kleine uitleg waar de foto over gaat kan je natuurlijk ook een vraag aan jouw volgers stellen. “wat vinden jullie van deze foto?” of “zijn jullie hier ook eens geweest?” zorgt meestal voor goede interactie tussen jou en je volgers.

Je kan ook een actie uitlokken. Denk hierbij aan een foto waarbij je de vraag stelt wat iemand aan het doen is. Misschien om zelfs een foto via direct message te sturen van hetgeen wat iemand aan het doen is. Dit zorgt allemaal dat jouw volgers zich aangetrokken voelen tot jouw profiel. Vaak zorgt dit ervoor dat jouw volgers weer zijn of haar vrienden gaan taggen en deze jou ook gaan volgen. Zo kan je heel eenvoudig populair worden op instagram en downloaden instagram.

Weet wat je post

Het enige moeilijke hieraan is, je moet weten wat jij post en wat jouw volgers willen zien. Heb jij voornamelijk jongeren, plaats dan niet iets over een uitkering voor ouderen. Vertel dan niet over de bingo avond waar je misschien bent geweest. Ga dan juist mee in de nieuwste hypes, plaats grappige (voor de jongeren te begrijpen) meme’s of grappige video’s.

Weet hoeveel je post

Het is altijd leuk om te zien dat jouw foto het goed doet op Instagram. Dat je veel Instagram Likes ontvangt of misschien nog wel meer Instagram Reacties. Maar er is ook een limiet aan het aantal foto’s dat je kan uploaden. Dat limiet is niet vanuit Instagram gegeven, maar vanuit je volgers. Hoeveel dit limiet precies is, is onduidelijk. Maar wanneer jij te veel gaat posten, zullen mensen denken “oh, heeft hij alweer wat gepost?”. Hierdoor raden wij jou aan om tussen de twee en acht foto’s per dag te plaatsen. Hoe groter het account, hoe meer post wij aanraden. Voor een beginnend account raden wij aan om maar twee keer per dag een post up te loaden. Probeer het ook te verspreiden, ga dus niet 8 foto’s achter elkaar uploaden maar verspreid dit juist over de dag. Zodat elke volger minstens een post per dag kan zien, zonder uren terug te hoeven scrollen of jouw pagina op te zoeken.

Weet wanneer je post

Naast het feit dat je niet enorm veel tegelijk moet plaatsen, moet je ook weten wanneer je wat plaatst. Zoals hierboven al is aangegeven moet je niet enorm veel posts tegelijk uploaden, eigenlijk raden wij je aan om niet eens twee foto’s achter elkaar te plaatsen. Er moet minstens 30 minuten tussen zitten.

Al post je maar twee keer per dag, probeer dan een ’s ochtends en een ’s avonds te plaatsen. Echter moet dit weer niet te vroeg en ook weer niet te laat zijn. Het is dus vrij lastig om te weten wanneer een tijd is. Zo kan het aantal gebruikers per dag verschillen, maar ook per minuut. Experimenteren is de voornaamste oplossing. Je kan zien wanneer jouw foto het beste doet. Wanneer dit het geval is, onthoud dat tijdstip (en dag) dan. En probeer het opnieuw, is het opnieuw een hit? Dan heb je een patroon gevonden.

Daarnaast zijn er ook apps om te kijken welke foto het best presteert. Hierdoor zie je al snel het patroon van jouw volgers. Uit een onderzoek van Simply Measure is gebleken dat de meeste gebruikers op woensdag tussen 17:00 en 18:00 online zijn, onthoud dit en kijk of dit ook voor jouw account geldt.

Gebruik Shoutouts

Naast al de bovengenoemde tips en tricks kan je ook shoutouts gebruiken. Simpel samengevat: een shoutout geeft jouw account, en iemand anders zijn profiel, meer aandacht en populariteit. Met een schoutout doe je een oproep op account A om account B te volgen en vice versa. Dit zorgt ervoor dat beide accounts een bericht bij potentiële volgers kunnen plaatsen.

Onthoud wel, probeer dit altijd bij een account te doen die meer volgers heeft of evenveel volgers heeft. Wanneer het account iets minder volgers heeft is dat op zich ook geen probleem, echter wanneer dit grote aantallen zijn doe je jezelf te min.

Instagram Volgers Kopen

Instagram Volgers Kopen is ook een manier om je account te vergroten. In no-time kan jij jouw account een enorme boost van honderden en wel duizenden volgers geven. Een account met meer volgers zorgt er vaak voor dat iemand nog sneller jouw account gaat volgen. Followersnet.com is al jaren een provider van Instagram Volgers en staat bekend om haar goede prijs en kwaliteit.